IT-Security

WatchGuard firewall, onmisbare cybersecurity

Op zoek naar de ultieme bescherming voor jouw netwerk tegen moderne bedreigingen? Ontdek de kracht van een WatchGuard firewall.

Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden niet alleen gemoedsrust, maar tillen jouw cybersecurity naar een hoger niveau. Duik dieper in de voordelen en ontdek waarom WatchGuard de ideale keuze is voor een veilige digitale omgeving

Kies voor een next generation firewall van WatchGuard

Vertrouw op Office-IT om jouw cybersecurity op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden bij de juiste keuze van firewall.

Waarom kiezen voor een firewall van WatchGuard

Bescherm jouw bedrijf tegen cyberbedreigingen met de kracht van WatchGuard firewalls. In de wereld van ICT-beveiliging geldt: je bent zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is een Next Generation Firewall essentieel om hackers tegen te gaan en jouw IT-security te versterken.

Als vooraanstaande provider op het gebied van netwerkbeveiliging, multi-factor authenticatie, secure WiFi en Unified Threat Management, staat WatchGuard bekend als een pionier in IT-security. Als gecertificeerd WatchGuard Gold Partner verzekert Office-IT dat jouw netwerkbeveiliging in de beste handen is, met optimale productkennis, competitieve prijzen en vlotte dienstverlening.

Met de ‘Total Security’-suite op jouw WatchGuard firewall ben je beschermd tegen internetbedreigingen. Proactief monitoren, bedreigingen in de kiem smoren en genieten van real-time bescherming, inclusief geavanceerde bescherming tegen zero-day aanvallen, biedt jou optimale gemoedsrust. Jouw netwerk is veilig bij ons.

Kies voor WatchGuard en ervaar gebruiksvriendelijkheid, optimale prestaties en glasheldere rapporten. Office-IT en WatchGuard vormen een gouden duo, jouw garantie voor effectieve en betrouwbare netwerkbeveiliging.

Hou je WatchGuard firewall up-to-date

Bij Office-IT hebben we twee onderhoudsformules in ons aanbod:

Twee complete pakketten waarmee je de nodige ondersteuning en zekerheid krijgt.

Om mogelijke risico’s aan te pakken kunnen we de Firewall Professional formule verder uitbreiden met een periodieke check-up zodat jouw IT-infrastructuur op een veilige manier kan meegroeien met jouw bedrijf.

Zo ben je zeker dat jouw beveiliging niet alleen vandaag, maar ook morgen nog op punt staat!

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar de geschikte firewall?

Laat ons weten wat je zoekt. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – NMBS Logistics