IT-Security

WatchGuard, de netwerkbeveiliging die bedreigingen geen kans geeft

Jouw netwerk optimaal beveiligen tegen de hedendaagse bedreigingen? Reken maar op WatchGuard!

Office-IT is WatchGuard Gold Partner

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Met de ‘Total Security’-suite op jouw WatchGuard firewall ben je beschermd tegen mogelijke internetbedreigingen. Monitor proactief bedreigingen, smoor ze in de kiem en kies voor de real-time bescherming van jouw netwerk. Dankzij een geavanceerde bescherming tegen zero-day aanvallen beschik je over een optimale gemoedsrust. Jouw netwerk is in veilige handen.

Kies voor de beveiliging van WatchGuard en ga voor gebruiksvriendelijkheid, optimale prestaties en glasheldere rapporten. Office-IT en WatchGuard, een gouden duo!

Onderhoudsformules

Bij Office-IT hebben we twee onderhoudsformules in ons aanbod:

Twee complete pakketten waarmee je de nodige ondersteuning en zekerheid krijgt.

Om mogelijke risico’s aan te pakken kunnen we de Firewall Professional formule verder uitbreiden met een periodieke check-up zodat jouw IT-infrastructuur op een veilige manier kan meegroeien met jouw bedrijf.

Zo ben je zeker dat jouw beveiliging niet alleen vandaag, maar ook morgen nog op punt staat!

IT engineer checkt monitoring software

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – NMBS Logistics