IT-security

Wat te doen tegen ransomware?

Eenmaal besmet met Ransomware zijn er maar weinig dingen die kunnen ondernomen worden. Omdat de virussen vaak nog ongekend zijn bij de anti-virusoplossingen kan het vaak langere tijd duren alvorens het virus gedetecteerd wordt, met alle gevolgen van dien.

Ben je het slachtoffer geworden van een ransomware aanval? Neem dan meteen contact op met onze engineers. Ze helpen je graag verder!

Vrouw ontvangt mail met de handen in het haar

Beveilig al je eindpunten en bescherm je volledige bedrijfsnetwerk tegen zero-day cyberaanvallen.

Welke cybersecurity oplossing kan me helpen?

Endpoint security, of eindpuntbeveiliging, is de meest verregaande en betrouwbare manier om eindpunten – zoals desktops, laptops en mobiele apparaten – te beschermen tegen cyberaanvallen en ransomware. Enkel zo kan je je volledige netwerk optimaal beveiligen. 

Een eindpunt is elk apparaat dat verbinding maakt met je bedrijfsnetwerk. Denk aan desktops, printers, servers, maar ook mobiele toestellen zoals laptops, tablets en smartphones, of IoT-apparaten, Point Of Sale systemen en zo meer.

Mobiele eindpunten zijn vaak de blinde vlek in een bedrijfsbeveiliging. Nu er alsmaar meer hybride wordt gewerkt, is het nóg belangrijker om ze te beschermen. Daarom raden wij onze klanten aan om over te stappen naar een edr-oplossing. 

Geniet nu tijdelijk van onze kortingsactie.

Hier zijn alvast enkele tips om ransomware tegen te houden

Indien je toch denkt besmet te zijn met Ransomware, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Office-IT!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT kosten de pan uitswingen?

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management