IT-Security

Bescherm je volledige netwerk met EDR

Mobiele apparaten zijn vaak minder goed beveiligd dan desktops of fysieke servers. Door het toenemende gebruik ervan wordt jouw bedrijfsnetwerk een makkelijker doelwit voor cyberaanvallen.

De enige manier om je netwerk op-en-top te beschermen, is het beveiligen van al je eindpunten. Office-IT helpt je daarbij.

Vrouw in video conference

Onze partner voor EDR is SentinelOne. Met hun AI-gebaseerde oplossing word jij slimmer dan cybercriminelen.

Hybride werken is geen hype meer. Het is al enkele jaren een trend die je als bedrijf best volgt om een aantrekkelijke werkgever te blijven, maar het brengt ook risico’s met zich mee.

Hoe meer apparaten connecteren met je netwerk, hoe belangrijker het wordt dat je al die eindpunten opneemt in je securitybeleid. Zeker ook de mobiele devices zoals laptops, tablets en smartphones.

Is antivirussoftware dan niet voldoende?

Antivirussoftware grijpt enkel in als het gekende malware detecteert. Het beschermt ook alleen toestellen waarop de software geïnstalleerd is.

Endpoint security gaat veel verder.

EDR (endpoint detection and response) is een AI-gebaseerde oplossing voor eindpuntbeveiliging die ál jouw devices scant en élke vreemde handeling of potentieel crimineel gedrag detecteert. Onze EDR-oplossing grijpt altijd automatisch in door mogelijk geaffecteerde toestellen realtime te isoleren. Zo worden zero-day cyberaanvallen onmiddellijk tegengehouden.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partner

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Bij Office-IT reken we op meermaals bekroonde beveiligingssoftware van onze partners. Keer op keer komt deze er als beste uit.”

Liekens Eric – Office-IT