Events

Webinar ‘Hoe uw Microsoft 365 omgeving beschermen tegen gericht e-mailaanvallen’

Phishing? Het is een ware plaag! Het aantal phishingaanvallen neemt alsmaar toe. En nee niet enkel voor particulieren, ook bedrijven worden er door getroffen! Denk maar aan Algemeen Medisch Laboratorium (AML), AP Hogeschool, Picanol,… De lijst van slachtoffers wordt langer en langer.

afbeelding van vade e-mailsecurity oplossing

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

Hoe uw Microsoft 365 omgeving beschermen tegen gerichte e-mailaanvallen

Cybercriminelen trachten netwerken binnen te treden door middel van gemanipuleerde e-mails. De phishingberichten zijn soms nauwelijks van echte mails te onderscheiden waardoor de slaagkansen alleen maar groter worden. Vaak worden hierbij gekende namen van bedrijven gebruikt. Zo staat Microsoft reeds voor het derde jaar op rij op nummer één van meeste geïmiteerde merk. Met een aandeel van meer dan 90 procent in de e-mailmarkt bevat het pakket applicaties van Microsoft 365 een rijke bron van gegevens voor cybercriminelen om te exploiteren.

Waarom is Microsoft zo populair is bij cybercriminelen? Hoe breken ze in in Microsoft 365? Waarom schiet de standaardbeveiliging van Microsoft 365 te kort? En hoe kan AI-gebaseerde detectie wél een optimale bescherming garanderen? Je ontdekt het allemaal in ons webinar.

Waarom e-mailbeveiliging zo belangrijk is

Maar liefst 91% van de cyberaanvallen begint met een e-mail. Ook jij hebt ze misschien al zien voorbijkomen, de mails met als onderwerp “Pakket xxx is verzonden naar uw…“, of mails waarin gevraagd wordt om ontbrekende adresinformatie door te geven teneinde jouw prijs in ontvangst te nemen. We zijn ons ondertussen allemaal bewust van het gevaar bij deze berichten. Maar wist je dat er sinds kort nieuwe phishingmails circuleren met als onderwerp “Nieuw bericht in uw mailbox“. De kans dat jouw medewerkers hierop gaan klikken is zeer groot. Hoog tijd dus om niet alleen te investeren in een goede e-mailbeveiliging, maar ook jouw medewerkers goed op te leiden!

In ons webinar tonen we aan de hand van een aantal concrete phishingvoorbeelden hoe Vade hierbij kan helpen.

Beste leerling van de klas

Expert Insights heeft onlangs de winnaars bekendgemaakt van de Best-Of-awards voor 2021. Vade Secure voor Microsoft 365 werd bekroond met de hoogste onderscheiding in de categorieën ‘Beste phishing-beveiligingsoplossingen’ en ‘Beste post-delivery beschermingsplatform’.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management