Events

Webinar: Is Microsoft 365-beveiliging voldoende om een cyberaanval te stoppen?

In de moderne zakelijke wereld, waar e-mails een integraal onderdeel van onze dagelijkse communicatie vormen, is e-mailbeveiliging van vitaal belang. Zonder effectieve beveiliging loopt jouw netwerk gevaar voor steeds geavanceerdere cybercriminelen.

Daarom nodigen we je graag uit voor ons webinar op woensdag 20 september rond e-mailbeveiliging en de cruciale rol die het speelt in het beschermen van jouw bedrijf tegen cyberbedreigingen.

Is Microsoft 365-beveiliging voldoende om een cyberaanval te stoppen?

Phishing en frauduleuze mails komen veelvuldig voor. Mails vormen dan ook een dankbaar kanaal om jouw systemen binnen te dringen. Reken maar eens uit hoeveel je mailt …

Geef spam, phishing en malware geen kans meer met onze e-mailbeveiliging!

Samen met onze partner Vade verkennen we de essentiële aspecten van e-mailbeveiliging en laten we je zien waarom alleen op Microsoft 365-security vertrouwen niet meer voldoende is.

We tonen je hoe jouw organisatie zich kan wapenen tegen de groeiende dreiging van phishing-aanvallen die via de persoonlijke mailboxen van medewerkers binnenkomen.

Bovendien zullen we verschillende tools en technologieën bespreken die jouw beschermingsniveau kunnen verhogen en jouw beveiligingspositie kunnen versterken.

Agenda webinar

  • Microsoft 365-native e-mailbeveiliging: Wat houdt het in en hoe werkt het?
  • Waarom is de e-mailbeveiliging van Microsoft 365 niet voldoende?
  • Hoe kan jouw bedrijf deze bescherming verbeteren en de beveiligingspositie versterken?

Praktische informatie webinar

Datum: Woensdag 20 september

Tijd: 10:00 uur – 11:00 uur

Taal: Het webinar wordt in het Engels gepresenteerd, maar er is voldoende tijd voor een vraag- en antwoordsessie in het Nederlands na elk onderwerp.

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis te vergroten en jouw organisatie te versterken tegen de groeiende dreiging van cyberaanvallen.

Schrijf je vandaag nog in via de knop hierboven of deze link.

Wij kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen op ons webinar!

Ook Whitewood Capital vertrouwt op Vade e-mailsecurity:

“Toen Office-IT met de oplossing van Vade kwam, hebben we geen moment getwijfeld. We merkten onmiddellijk dat deze tool veel verder gaat en performanter is dan de klassieke programma’s. Bovendien zijn we zeker dat als Office-IT het aanbeveelt, dat het werkt. Een paar jaar geleden zijn we met elkaar in zee gegaan en hebben we een meerjarenplan opgesteld. Zo werden de fysieke servers ingewisseld voor de cloud, hebben we onze login procedure voorzien van extra multifactor authenticatie via Authpoint van WatchGuard. Stuk voor stuk implementaties die vlekkeloos zijn verlopen.”

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We willen niet dat onze medewerkers wakker moeten liggen van het feit of een mail mag geopend worden of niet.”

Pauwels Michel - Whitewood Capital