IT-SECURITY

Heb ik Multifactor authenticatie echt nodig?

Hoe zeker ben jij dat jouw bedrijfsdata veilig zijn? Volgens een recente studie komen de wachtwoorden ‘123456’, ‘azerty’ en ‘password’ nog heel vaak voor en kiest maar liefst 65% van alle internetgebruikers hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts. Dat is een cadeau voor hackers!

Jij sluit je woning toch ook af wanneer je thuis vertrekt? Met de toegang tot je bedrijfsnetwerk en -data zou je even voorzichtig moeten omspringen. Zorg ervoor dat ook daar de deur altijd goed op slot is. AuthPoint, de Multifactor authenticatie oplossing van WatchGuard, is de meest gebruiksvriendelijke oplossing. Want een wachtwoord alleen is niet meer voldoende om de toegang tot je bedrijfsnetwerk te beveiligen. Geloof je ons niet? Doen dan zelf de test en vraag hieronder een GRATIS Dark Web Scan aan om recente datalekken op te sporen.

Laat een Dark Web Scan uitvoeren om datalekken op te sporen

Geen IT-security zonder Multifactor Authenticatie (MFA)

Een wachtwoord alleen is niet meer voldoende.

Beveilig je accounts met WatchGuard AuthPoint, dé MFA oplossing.

Via een gedetailleerd rapport krijg (alleen) jij te zien waar en wanneer er een inbreuk gepleegd is op jouw bedrijfsgegevens. Je zal versteld staan …

Gratis Dark Web Scan Rapport

Dark Web Scan
Om veiligheidsredenen kan het rapport enkel verstuurd worden naar een IT-beheerder of domeinbeheerder. Gelieve ons te laten weten welke van de volgende e-mailadressen een actief IT-e-mailaccount is, zodat we het rapport kunnen genereren en de verificatie-e-mail verzenden.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Wij zochten extra veiligheid voor onze bedrijfsdata. Met MFA verzekeren wij dat, zelfs als wordt een bedrijfstoestel gestolen, wij onze data kunnen beschermen voor externen. De opzet is gemakkelijk, het is gebruiksvriendelijk. Kortom een meerwaarde voor het bedrijf. Ook biedt Office-IT een zeer goede ondersteuning om dit te implementeren.”

Dillen Loes – Ecochem International