IT-security

Kaspersky Endpoint security cloud zorgt voor 100% bescherming tegen ransomware

AV-TEST GmbH is een onafhankelijk onderzoeksinstituut in Duitsland dat zich specialiseert in IT-beveiliging en al meer dan 15 jaar beveiligingsoplossingen test. Onlangs voerden ze een grootschalige malware test uit op Endpoint Security Platformen. Uit deze testen kwam Kaspersky er als beste uit met een efficiëntie van maar liefst 100% tegen ransomware-aanvallen.

Kaspersky anti-virusoplossing

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Jouw bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT kan je hierbij helpen.

11 verschillende Endpoint Security platformen werden blootgesteld aan 113 ransomware-aanvallen. Zowel gekende ransomware-aanvallen op bestanden, lokaal of remote opgeslagen in shared folders, alsook Proof of Concept ransomware aanvallen werden uitgevoerd. Kaspersky blokkeerde consequent alle ransomware-aanvallen, draaide wijzigingen terug en elimineerde alle bedreigingen, zonder een enkel gebruikersbestand te verliezen. Ze zijn de enige leverancier die een detectiepercentage van 100% aantoonde. Je vindt het volledige raport onderaan deze pagina.

Ransomware is de snelst groeiende cyberdreiging. Uit onderzoek van Kaspersky blijkt dat er in het tweede kwartaal van 2021 wereldwijd 97.451 gebruikers zijn aangevallen, een stijging van meer dan 6.000 gebruikers ten opzichte van het eerste kwartaal. Het herstellen en terugzetten van bestanden duurt dagen, zelfs weken! Het kiezen van de juiste endpointbeveiligingsoplossing kan je dan ook veel geld en tijd besparen! Aarzel dus niet langer en ga voor Kaspersky Endpoint Security!

Totale ontzorging? Dan kan je aanvullend kiezen voor één van onze nieuwe onderhoudsformules.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management