IT-Security

Antivirus

Antivirus is misschien wel de meest bekende vorm van beveiliging, maar niet elke software is even deugdelijk.

Bij Office-IT reken we op meermaals bekroonde antivirussoftware. 

Investeer in antivirus en hou je security up-to-date

Wil je je netwerk op-en-top beschermen? Zorg dan voor de juiste beveiliging van al je eindpunten en stap over naar onze EDR-oplossing.

Investeer in antivirus en hou jouw security up-to-date!


Bij Office-IT is onze toewijding aan jouw IT-beveiliging onwrikbaar. We volgen elke dreiging op de voet, van elke onderneming tot elke gebruiker en elk toestel. Dit stelt ons in staat om proactief in te grijpen voordat problemen zich voordoen, waardoor jouw bedrijf altijd een stap voor blijft op potentiële bedreigingen.

Onze antivirussoftware is de sleutel tot deze robuuste bescherming. Niet alleen biedt het een naadloze integratie in jouw bestaande IT-infrastructuur, maar het is ook betaalbaar en vereist minimale inspanning van jouw kant. Met deze oplossing kun je gerust zijn, wetende dat jouw systemen effectief worden beschermd zonder dat dit ten koste gaat van kostbare tijd en middelen.

Wat onze antivirusoplossing echt onderscheidt, is het vermogen om zowel vaste als mobiele toestellen te beschermen. Of het nu gaat om computers op kantoor of smartphones onderweg, je kunt erop vertrouwen dat jouw gehele IT-ecosysteem veilig is tegen de nieuwste bedreigingen.

Bovendien garanderen regelmatige updates dat onze antivirus altijd up-to-date is, waardoor nieuwe bedreigingen snel worden geïdentificeerd en geneutraliseerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

Kortom, bij Office-IT gaan we verder dan alleen maar antivirussoftware aanbieden. We bieden gemoedsrust en een gelaagde bescherming die jouw bedrijf volledig beschermt tegen de voortdurend evoluerende wereld van online dreigingen. Met ons aan jouw zijde kun je met vertrouwen vooruitgaan, wetende dat jouw digitale activa veilig zijn.

Deze klanten gingen je al voor

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Bij Office-IT reken we op meermaals bekroonde antivirussoftware van onze partners. Keer op keer komt deze er als beste uit.”

Liekens Eric – Office-IT