IT-security

Trade Up

Om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen, is het beveiligen van uw netwerk en endpoints een essentieel onderdeel. De beveiligingsoplossingen van WatchGuard garanderen niet alleen de meest complete veiligheidscontrole, maar bieden ook steeds oplossingen voor de nieuwste netwerkdreigingen.

man kijkt verwonderd naar PC scherm

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Tot slot zorgen ze voor real-time bescherming: ze bieden beveiliging tegen bedreigingen vanaf het moment dat ze ontdekt worden. Kortom uw netwerk is beschermd tegen de aanvallen van morgen.

De nieuwe modellen zijn sterk genoeg om permanent doorlopende controles correct uit te voeren:

Nog tot 31 december 2020 kan u dankzij het WatchGuard Trade up programma uw huidig toestel vervangen naar een nieuwer model in combinatie met 3 jaar Total Security Suite! Bovendien zetten wij gratis uw configuratie over!

Met de ‘Total Security’-suite op de WatchGuard Firebox beschermt u uw omgeving tegen alle mogelijke internetbedreigingen. De vele mogelijkheden van de Fireware-software en de best-of-breed integraties zorgen ervoor dat uw netwerk grondig wordt beschermd, een hoge snelheid heeft en volkomen transparant is. Zaken die nodig zijn om uw organisatie in bedrijf te houden.

Laat dus niets aan het toeval over en zorg ervoor dat uw internet voor de komende 3 jaar maximaal beveiligd wordt dankzij de nieuwe generatie WatchGuard firewalls.

Als WatchGuard Gold Partner biedt Office-IT de nodige expertise op vlak van onderzoek, implementatie en onderhoud van uw firewalls. Laat ons u helpen bij het maken van de juiste beslissing op vlak van beveiliging!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard Firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren!”

Van den Branden Patrick – NMBS Logistics