IT security

Wannacry geblokkeerd door WatchGuard firewalls en Kaspersky anti-virus

Wannacry heeft wereldwijd tal van bedrijven schade berokkend. Office-IT werkt al geruime tijd met de Internet Security appliances van WatchGuard. De ingebouwde Anti-Virus en IPS (Intrusion Prevention System) zijn reeds volledig up-to-date om de Wanna Crypt worm tegen te houden.

visual wannacry

Cybercriminaliteit is een reële dreiging. Je bedrijfsgegevens beschermen wordt steeds belangrijker. Office-IT kan je hierbij helpen.

Je hebt dus de juiste keuze gemaakt met de beveiliging van  jouw netwerk aan ons toe te vertrouwen.

Zijn jouw PC's up-to-date?

Ondanks dat onze Watchguard firewall oplossing een internetaanval tegenhoudt, is het nog steeds noodzakelijk dat jouw computers ook up-to-date zijn.

Ook hier kunnen wij jou adviseren. Contacteer ons voor meer informatie omtrent patching & beveiliging van jouw PC park. Office-IT heeft meerdere oplossingen beschikbaar voor het automatisch onderhoud van jouw werkstations.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met deze beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International