Over Office-IT

Office-IT, jouw betrouwbare HP Amplify Synergy Partner

In B2B verkoop gaat het niet alleen om het leveren van de juiste producten, maar ook om het bieden van toegevoegde waarde. Dit is waar we bij Office-IT veel belang aan hechten. Office-IT is al enkele jaren partner van HP. Als HP Amplify Synergy Partner, de hoogste partnerstatus die HP biedt, zijn we niet enkel een leverancier van HP producten, maar vooral een betrouwbare partner die meedenkt met elke fase van het project.

Office-IT is HP Amplify Synergy Partner

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze experts Joeri en Ben staan klaar om jou te adviseren en te ondersteunen. En met onze aantrekkelijke voorwaarden profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Jouw deskundige HP partner

Onze expertise begint bij het adviseren van het toestel dat het beste aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Onze salescollega’s nemen de tijd om een grondige analyse te maken waarbij er niet alleen gekeken wordt naar de technische specificaties, maar ook naar de praktische aspecten zoals gebruik, hoe wordt ermee gereisd en beveiligingsbehoeften. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen voor te stellen die naadloos integreren in jouw bedrijfsomgeving.

Maar onze betrokkenheid gaat nog verder. We bieden ook ondersteuning bij de installatie en het dagelijks beheer van jouw IT-infrastructuur. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe infrastructuur of het correct configureren van de beveiliging, onze experts staan klaar om je te ondersteunen.

Daarnaast streven we ernaar om future-proof oplossingen te bieden. HP-producten staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met de juiste garanties en state-of-the-art technologieën kunnen onze klanten met een gerust hart investeren in de toekomst van hun bedrijf.

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid, deskundigheid en hoogwaardige IT-oplossingen, dan zijn Joeri en Ben jouw aanspreekpunten.  Ze kunnen jouw voorzien van het juiste advies. Bovendien kunnen we volume verkopen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden, waardoor je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.  

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het beste uit je bedrijf te halen met HP-producten en -oplossingen.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company