Back-up & Disaster recovery

Disaster Recovery

De meeste bedrijven zijn zich zeer bewust van het belang om bedrijfskritische data naar een beveiligde externe locatie te back-uppen. Maar ook de beschikbaarheid van jouw IT-systeem is essentieel.

Een Disaster Recovery Plan zorgt ervoor dat de impact op de bedrijfscontinuïteit tot een absoluut minimum herleid wordt.

Vrouw aan laptop

Dataverlies of het uitvallen van jouw IT-systemen kan ernstige gevolgen hebben voor het bedrijf. Een Disaster Recovery Plan is geen overbodige luxe meer.

Doet er zich een probleem voor, dan zorgen we ervoor dat je onmiddellijk in een andere server omgeving kan verderwerken.

Dankzij de snapshot technologie in onze OiT CloudBack-up formule beschikken wij steeds over een exacte kopie van jouw gegevens en applicaties op een 2de locatie of in één van onze beveiligd datacenters.

Zo kunnen we de downtime steeds tot een minimum beperken.

Voor je het weet ben je weer up and running!

Deze klanten gingen je al voor

Bescherm jouw data met een oplossing op maat

Een ongeluk schuilt soms in een klein hoekje, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert.

Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“Als IT partner streven we naar een zo hoog mogelijke kwaliteitsgarantie. Daarom werden de DSL lijnen in ons datacenter vervangen door glasvezelverbindingen die de snelheid zelfs vertienvoudigen.”

Liekens Eric – Office-IT