Back-up & Disaster recovery

Back-up

Jouw bedrijfsdata zijn van vitaal belang voor een soepele werking van jouw bedrijf. Daarom is het essentieel om deze bedrijfskritische informatie te beveiligen en te beschermen. Een doeltreffende back-upoplossing vormt een fundament van jouw IT-beleid.

Bij Office-IT staan we klaar om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van een back-upoplossing die naadloos aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. 

Een regelmatige back-up geeft je gemoedsrust

Een betrouwbare back-upoplossing is een fundamenteel onderdeel van jouw IT-beleid. In de cloud, naar een lokale server of een off-site back-up? Alles kan.

Een back-upoplossing op maat van jouw bedrijf?

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom werken we samen met jou om een strategie te creëren die de veiligheid en integriteit van jouw gegevens waarborgt. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat jouw waardevolle gegevens altijd beschermd zijn, zodat jij je kunt blijven richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

Wens je een back-up in de cloud, naar een lokale server of kies je voor meer zekerheid en ga je voor een off-site back-up naar een externe locatie? Alles kan. We helpen je bij het opzetten van de juiste oplossing.

Onze gespecialiseerde engineers zorgen voor de installatie, configuratie en het (proactief) monitoren van jouw back-up. We ontzorgen je niet alleen van je back-up, maar zorgen er eveneens voor dat in geval van nood jouw medewerkers snel terug aan het werk kunnen. Jouw continuïteit is onze prioriteit!

Werk je op één van onze hosted servers? Dan beschik je standaard over een off-site back-up. Jouw hosting omgeving wordt dagelijks weggeschreven naar ons tweede datacenter zodat de continuïteit steeds gegarandeerd blijft.

Liever een back-up in eigen beheer?

Met de software van Veaam Backup & Replication neem je zelf de controle over jouw back-ups en replicatie. Deze toegankelijke software geeft je toegang tot een helder en gebruiksvriendelijk dashboard in de cloud en is bruikbaar voor al jouw cloudtoepassingen. Via deze beheerconsole kan je makkelijk back-ups, herstel en replicatie van jouw applicaties en gegevens uitvoeren.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Bescherm jouw data met een back-upoplossing op maat

Een ongeluk schuilt soms in een klein hoekje, dan ben je blij met een noodscenario en een partner die de continuïteit van jouw business garandeert.

Office-IT biedt snelle en redundante back-upoplossingen.

“Dankzij de snelle verbinding tussen de locaties kunnen back-up gegevens gesychroniseerd worden, zodat bij eventuele calamiteit alle data van de laatste uitvoering steeds aanwezig is.”

Bruwier Geert – Elec Lightin’ Art