IT-Security

Office-IT en Phished: Jouw partners in verhoogde security awareness

Door de toenemende dreiging van cyberaanvallen moeten bedrijven zich alsmaar beter wapenen met cybersecurity-oplossingen. Maar vaak wordt de menselijke factor over het hoofd gezien. Wist je dat meer dan 80% van de gelukte cyberaanvallen te wijten is aan een menselijke fout? Hoog tijd om met het Phished platform de security awareness van jouw medewerkers te verhogen!

Phished biedt een eenvoudige en effectieve oplossing om jouw team te trainen, zonder hun dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Dankzij het Phished-platform, gecombineerd met onze deskundige ondersteuning, verhoogt de cyberveiligheid van jouw bedrijf aanzienlijk.

De meeste geslaagde cyberaanvallen zijn helaas te wijten aan menselijke fouten. Verhoog de security awareness van je medewerkers met Phished en Office-IT.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het versterken van de cyberveiligheid.

Naadloze integratie van Phished voor optimaal cybersecurity beheer

Bij de start zorgen we ervoor dat het Phished-platform naadloos wordt geïntegreerd in jouw IT-omgeving. We zorgen ervoor dat alle medewerkers toegang hebben tot de trainingen en dat ze vertrouwd raken met het herkennen van verdachte e-mails.

Wat we voor jou doen:

  • We integreren Phished met jouw e-mail- en gebruikersbeheeroplossingen, zoals Microsoft 365 en Active Directory, voor een probleemloze werking.
  • Onze nulmeting brengt de huidige kwetsbaarheden en sterke punten van jouw cybersecuritybewustzijn in kaart.
  • We implementeren de Phished ‘knop’ in Outlook, zodat medewerkers snel toegang hebben tot de nodige tools.
  • Voor een succesvolle implementatie hebben we toegang nodig tot jouw e-mail- en gebruikersplatform of rechtstreeks contact met de beheerder. Extra informatie over jouw team en afdelingen helpt ons om de simulaties zo realistisch mogelijk te maken.

Maandelijkse rapportages en advies op maat: Phished Managed Services

  • Onze managed services zorgen ervoor dat het Phished-platform altijd up-to-date blijft en optimaal presteert.
  • We bieden maandelijkse rapportages die inzicht geven in de voortgang van de trainingen en de algehele cyberveiligheid van jouw bedrijf.
  • Ons team van experts analyseert de resultaten en biedt advies op maat om de weerbaarheid tegen phishingaanvallen te verbeteren.

Waarom Phished en Office-IT?

  • Gebruiksvriendelijkheid: Phished is ontworpen om eenvoudig te zijn, zodat jouw team snel aan de slag kan zonder technische hindernissen.
  • Belgisch Platform: Specifiek ontwikkeld voor de Belgische markt, met simulaties die relevant zijn voor jouw bedrijf en medewerkers.
  • Volledige Ondersteuning: Wij staan klaar om jou te begeleiden bij elke stap, van implementatie tot optimalisatie, om ervoor te zorgen dat jouw investering in cybersecurity vruchten afwerpt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en ontdek hoe Phished jouw bedrijf kan helpen bij het versterken van de cyberveiligheid.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

"Bescherm je bedrijf tegen cyberaanvallen door menselijke fouten. Ontdek hoe Phished en Office-IT jouw security awareness versterken. Vraag vandaag nog meer info aan!"

Liekens Eric – Office-IT