IT-Security

De MFA oplossing voor iedereen

Wist je dat een eenvoudig paswoord in 52 seconden valt te kraken?

Eén gestolen wachtwoord dat in de handen van cybercriminelen valt, kan genoeg zijn om jouw netwerk te hacken en/of jouw bedrijf lam te leggen? Wil je dat risico lopen?

Medewerker gebruikt Authpoint om in te loggen in computer

Vertrouw op Office-IT om jouw beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we je vakkundig begeleiden.

Beveilig jou en jouw onderneming tegen authentificatie aanvallen en diefstallen van inloggegevens. Eén gestolen wachtwoord dat in de handen van cybercriminelen valt, kan genoeg zijn om jouw netwerk te hacken en/of jouw bedrijf lam te leggen?

Door middel van Multi Factor Authentication (MFA) kan je dit voorkomen.

Hiervoor doen we beroep op WatchGuard AuthPoint, de toonaangevende oplossing op dit domein. Deze flexibele oplossing is ook voor de KMO haalbaar, betaalbaar en vergt geen hardware.

Via de AuthPoint app kunnen rechtmatige gebruikers eenvoudig inloggen en worden indringers buiten gehouden. De tientallen integraties zorgen ervoor dat ook jouw systemen eraan gekoppeld kunnen worden.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“AuthPoint, de MFA-oplossing van WatchGuard, is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is.”

Van den Branden Patrick – FAM