Over Office-IT

Office-IT breidt uit

We gaan voluit voor groei! Om de IT-noden van onze klanten nog beter te kunnen beantwoorden, hebben we de voorbije maanden onze dienstverlening verder geoptimaliseerd. Met de uitbreiding van onze Helpdesk en de introductie van het Network Operations Center team begint ons kantoor in Olen stilaan uit zijn voegen te barsten. Dringend tijd voor toekomstgerichte investeringen.

Office_IT zet eerste stap naar nieuw service center

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Een uitgebreide service betekent meer gemotiveerde medewerkers in huis. En dat huis wordt dus stilaan te klein.

In het najaar van 2021 tekenden we het compromis voor de aankoop van het volledige perceel op de Lammerdries 17D in Olen. De ingebruikname is gepland voor medio 2022.

Investering in de toekomst

We zijn blij dat we op onze huidige locatie kunnen blijven. Eigenaar Bovema deed de afgelopen jaren heel wat investeringen in het gebouw, zowel qua renovatie als op het vlak van klimaattechnologie. Het feit dat we nu in een zero-energie gebouw zitten, is een enorme extra troef. Het geeft ons de mogelijkheid om onze data en cloud services verder uit te bouwen. Bij deze is de eerste stap gezet naar ons nieuwe Service Center.

Onze medewerkers en klanten zijn vertrouwd met deze locatie en dat wilden we graag zo houden. Met de ingebruikname van het volledige kantoorgebouw wordt onze capaciteit verdubbeld“ aldus Eddy Mandemaker, Chief Technical Officer.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Toen we op zoek moesten gaan naar een nieuwe IT-partner was de keuze voor Office-IT snel gemaakt.”

Beirens Kristin – Mauquoy Token Company