(Pro)actieve monitoring & onderhoud

Firewall onderhoudsformules: voorkomen is beter dan genezen

Beveiliging is een van de belangrijkste aspecten van een IT-omgeving. Voor al wie zijn firewall continu, optimaal en zonder problemen wil laten functioneren, hebben wij de juiste onderhoudsformule. Afhankelijk van jouw omgeving en het budget kan je kiezen tussen Firewall Standard en Firewall Professional.

Helpdesk medewerker van Office-IT bekijkt de status van een firewall

Wil jij ook dat Office-IT jouw systemen 24/7 monitort?

Twee firewall onderhoudsformules, voor complete ontzorging

Firewall Standard

Met deze formule kies je voor zekerheid. Wij stellen de firewall volledig af op jouw beveiligingsnoden en voeren regelmatig connectivity checks uit. Bij hardwareproblemen kan je een beroep doen op een vervangtoestel met de juiste configuratie. Zo werk je efficiënt verder. Jaarlijks onderwerpen wij de configuratie aan een grondige check-up.

Standaard inbegrepen is de eerstelijnshulp van onze Office-IT Prio Helpdesk. Bij hen kan je terecht met al je vragen.

Firewall Professional

Deze formule biedt alles wat Firewall Standard biedt PLUS proactieve monitoring van al jouw systemen en halfjaarlijkse check-ups. Neem gerust contact op voor meer uitleg. We lichten je graag alle voordelen van een beveiligde IT-omgeving toe.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“De WatchGuard firewalls en bijhorende software bieden bijzonder veel inzicht in het netwerkverkeer en de mogelijke gevaren.”

Van den Branden Patrick – NMBS Logistics