Testimonials

FAM kiest voor een extra beveiligingslaag met MFA-oplossing van WatchGuard

FAM, een van de grootste bedrijven van de Vlaamse investeringsholding Hifferman Group, gebruikte voor hun Office 365-omgeving de Microsoft Authenticator. Maar aangezien ze meer applicaties onder een gecentraliseerde MFA wilden brengen gingen ze op zoek naar een andere oplossing. De keuze viel op AuthPoint, de MFA oplossing van WatchGuard.

kantoorgebouw FAM

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT kosten de pan uitswingen?

AuthPoint is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is. Bovendien is de MFA enkel van toepassing wanneer de gebruiker zich niet in een van onze gebouwen bevindt. Doordat de extra authenticatie simpelweg via een app op de smartphone gebeurt, zonder extra code of token, is die manier van werken voor het hele bedrijf erg efficiënt, gemakkelijk én veilig“, aldus Patrick Van den Brande.”

Bekijk het volledige interview hier.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Vertrouw op Office-IT om je beveiliging op punt te zetten. Als WatchGuard Gold Partner kennen we hun aanbod door en door en kunnen we vakkundig begeleiden.

“AuthPoint is erg gebruiksvriendelijk en transparant. Verschillende applicaties worden op dezelfde manier beveiligd, wat voor alle werknemers erg duidelijk is.”

Van den Branden Patrick - FAM