IT-Security

Ga voor efficiënte e-mailbeveiliging

Phishing en frauduleuze mails komen veelvuldig voor. Mails vormen dan ook een dankbaar kanaal om jouw systemen binnen te dringen. Reken maar eens uit hoeveel je mailt. Geef spam, phishing en malware geen kans meer met onze e-mailbeveiliging!

Op zoek naar software voor e-mailbeveiliging?

Phishing en andere e-mailaanvallen? Een ware plaag! Tal van ondernemingen werden al het slachtoffer. Jij wil toch niet de volgende in het lange rijtje zijn?

Hoe werkt onze e-mailbeveiligingsoplossing?

Bij Office-IT werken we voor e-mailbeveiliging samen met Vade om jouw mailverkeer optimaal te beschermen. Deze uiterst krachtige filter grijpt snel en vakkundig in en houdt jouw mailbox schoon.

Ongetwijfeld is het een gerust gevoel te weten dat jij en je medewerkers goed beveiligd worden tegen malafide praktijken.

Kies voor de beste e-mailbeveiliging

Vade is de referentie als het op beveiliging tegen spam, phishing en malware aankomt. Bovendien werkt deze software naadloos samen met de Office 365-oplossingen voor e-mailbeveiliging.

Vade scoort tot 39% beter op het onderscheppen van phishing en tot 65% beter op het detecteren van malware dan de klassieke Office-beveiliging.

Deze klanten gingen je al voor

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Het is algemeen geweten dat 90% van de cyberaanvallen starten met een e-mail, dus hier moesten we echt wel een oplossing voor vinden. Nu met Vade geraken dubieuze mails niet meer in de mailboxen en dat geeft gemoedsrust.”

Pauwels Michel – Whitewood Property Management