Over Office-IT

Trends Gazellen 2022 – We zijn opnieuw genomineerd!

De redactie van Trends selecteert in 2022 voor de 21ste keer 250 Trends Gazellen per provincie. Na onze eerste nominatie in 2021 zijn we dit jaar opnieuw genomineerd en daar zijn we bijzonder trots op.

Trends Gazellen zijn snelgroeiende, competitieve bedrijven. Inspirerende rolmodellen met een positieve invloed op de werkgelegenheid in hun regio.

Logo Trends Gazellen 2022

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

Trends drukt als financieel-economisch nieuwsmagazine een belangrijke stempel op het ondernemingsklimaat in Vlaanderen. Elk jaar bekroont de redactie bedrijven die optreden als inspirerende rolmodellen voor andere innovatieve ondernemingen.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

Proficiat en dank je wel

Onze nominatie voor Trends Gazellen, voor het tweede jaar op rij, is een prachtige prestatie van het voltallige Office-IT team. Goed gedaan, iedereen!

Maar zonder het vertrouwen van onze klanten en de steun van onze partners zouden we hier niet staan. Een welgemeende dank je wel daarvoor!

Uitgebreide dienstverlening en toekomstplannen

We zijn bijzonder trots dat we ook na dit bewogen jaar bekroond worden met deze erkenning. Er werd de afgelopen maanden hard gewerkt om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en te optimaliseren. De onderhoudsformules voor werkstations werden onder de loep genomen en geperfectioneerd, onze Helpdesk werd verder uitgebreid en er werd een tweedelijnssupport aan toegevoegd met ons Network Operations Center-team.

Ook dit jaar staat er heel wat op de planning. Na de zomer betrekken we het volledige kantoorgebouw in Olen. Zo kunnen we onze data en cloud services verder uitbouwen. Daarmee wordt de eerste stap gezet naar ons nieuw Service Center. En of dat niet genoeg is mogen we in april 10 kaarsjes uitblazen. 2022 is een jaar om samen te vieren!

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“We waren ervan overtuigd dat Office-IT ons op vlak van IT kon ‘ontzorgen’. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de centrale ligging spraken meteen in hun voordeel. En het traject dat Office-IT voor ons uitstippelde sloot naadloos aan bij ons groeitraject.”

Wong Hil Foon – Ecochem International