Test

Lees hier het laatste nieuws over Office-IT, ontdek wat er reilt en zeilt en blijf op de hoogte van de laatste IT trends. 

Man kijkt aandacht naar PC scherm
[wcf_form id="6800" title=""]
Als HP Amplify Synergy Partner zijn we niet enkel leverancier van HP-producten, maar zijn we vooral een betrouwbare partner in elke fase van jouw project.
Meer informatie
Lees ons boeiende familiebedrijfsverhaal in Sterck magazine! Ontdek onze waarden, diensten en de mensen achter Office-IT. Meer weten? Lees verder.
Meer informatie
Is Microsoft 365-beveiliging voldoende om een cyberaanval te stoppen? Je ontdekt het tijdens ons webinar op woensdag 20/9. Schrijf je vandaag nog in!
Meer informatie
Office-IT zet nieuwe stap richting duurzaamheid. Zo kochten we vorig jaar een zero-energie gebouw in Olen aan. En toen het tijd was om bedrijfswagens te vervangen, was de keuze snel
Meer informatie
Een totaaloplossing voor al jouw IT-infrastructuurnoden? Een betere beveiliging van het netwerk, betrouwbare hosting van de data … Je ontdekt het allemaal in onze nieuwe brochure!
Meer informatie
Je merkt het meteen als je bij Office-IT binnenstapt: hier hangt een fijne werksfeer. Gezelligheid en humor gecombineerd met gedrevenheid en passie voor het vak. Het is wat dit familiebedrijf
Meer informatie
[wcf_result id="6800"]

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT-kosten de pan uitswingen.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Vrints Matthias - Atraxion