Test

Lees hier het laatste nieuws over Office-IT, ontdek wat er reilt en zeilt en blijf op de hoogte van de laatste IT trends. 

Man kijkt aandacht naar PC scherm
Is Microsoft 365-beveiliging voldoende om een cyberaanval te stoppen? Je ontdekt het tijdens ons webinar op woensdag 20/9. Schrijf je vandaag nog in!
Meer informatie
Office-IT zet nieuwe stap richting duurzaamheid. Zo kochten we vorig jaar een zero-energie gebouw in Olen aan. En toen het tijd was om bedrijfswagens te vervangen, was de keuze snel
Meer informatie
Een totaaloplossing voor al jouw IT-infrastructuurnoden? Een betere beveiliging van het netwerk, betrouwbare hosting van de data … Je ontdekt het allemaal in onze nieuwe brochure!
Meer informatie
Je merkt het meteen als je bij Office-IT binnenstapt: hier hangt een fijne werksfeer. Gezelligheid en humor gecombineerd met gedrevenheid en passie voor het vak. Het is wat dit familiebedrijf
Meer informatie
SentinelOne is leider in het 2022 Gartner Magic Quadrant voor eindpuntbeveiliging en scoort het hoogst in alle Gartner Critical Capabilities Use Cases.
Meer informatie
Je bent gebeten door IT, houdt van een uitdaging en op zoek naar een afwisselende job? Dan is de vacature van Support Engineer je waarschijnlijk op het lijf geschreven.
Meer informatie
110 zoekresultaten gevonden (Resultaten 1 - 10)
Ons sales team zorgt ervoor dat alles vlot verloopt

Salesteam in de kijker

Je merkt het meteen als je bij Office-IT binnenstapt: hier hangt een fijne werksfeer. Gezelligheid en humor gecombineerd met gedrevenheid en passie voor het vak. Het is wat dit familiebedrijf typeert en de reden waarom het salesteam in Mortsel zo goed functioneert.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT-kosten de pan uitswingen.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Vrints Matthias - Atraxion