Test

Lees hier het laatste nieuws over Office-IT, ontdek wat er reilt en zeilt en blijf op de hoogte van de laatste IT trends. 

Man kijkt aandacht naar PC scherm
Met de automatische aanpak van dreigingen met gedragsgerichte AI hoef je je geen zorgen meer te maken over gestolen data, schreeuwende krantenkoppen of telefoontjes van de politie.
Meer informatie
Je bent gebeten door IT, houdt van een uitdaging en op zoek naar een afwisselende job? Dan is de vacature van Support Engineer je waarschijnlijk op het lijf geschreven.
Meer informatie
Wij zijn ervan overtuigd dat IT-security niet meer voldoet zonder MFA. Een wachtwoord alleen is niet meer voldoende. Geloof je ons niet? Doen dan zelf de test. Laat een Dark
Meer informatie
WatchGuard heeft onlangs een enquête over wachtwoordbeveiliging laten uitvoeren bij kmo’s en bedrijven met minder dan 1000 werknemers. De resultaten werden gebundeld in een e-book.
Meer informatie
Voor het 2de jaar op rij mag Office-IT zich Trends Gazelle noemen. De ultieme erkenning voor onze continue groei.
Meer informatie
Op donderdag 21/4 mochten we tal van klanten verwelkomen op onze Office-IT Klantendag in Kasteel Tivoli te Mechelen. Het was een feestelijke dag!
Meer informatie
103 zoekresultaten gevonden (Resultaten 1 - 10)
Office_IT zet eerste stap naar nieuw service center

Office-IT breidt uit

Het kantoorgebouw in Olen wordt dubbel zo groot. Office-IT investeert in uitgebreide dienstverlening en groeiend aantal medewerkers.

Kantoorgebouw van Mauquoy Token company

Mauquoy Token Company

We zijn op het juiste moment overgestapt, want enkele dagen later werden we geconfronteerd met een hack. Dankzij Office-IT waren we heel snel terug operationeel zonder al te veel kleerscheuren.

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Wil jij ook veilig én efficiënt kunnen werken en meteen geholpen worden bij problemen, en dit alles zonder dat jouw IT-kosten de pan uitswingen.

“We hoeven ons voortaan geen zorgen meer te maken over het up-to-date houden van onze pc’s of alerts die gegenereerd worden, want Office-IT houdt vanop afstand alles in de gaten en grijpt meteen in waar nodig.”

Vrints Matthias - Atraxion