IT-SECURITY

Veilig (thuis)werken, waar en wanneer je maar wil

Werken jouw medewerkers al een hele poos (deeltijds) van thuis uit? Logisch, thuiswerken is een blijver.

Maar wist je dat sinds we zijn overgeschakeld op thuiswerk cybercriminelen niet hebben stilgezeten? We zien de laatste jaren een enorme groei in cyberaanvallen. Hoog tijd om hier de nodige aandacht aan te schenken.

Hoe kan je veilig en efficiënt van thuis uit werken?

Wil ook jij veilig en efficiënt thuiswerken?

Neem dan contact op met ons salesteam. Ze helpen je graag verder met een oplossing op maat van jouw bedrijf!.

Zorg voor een optimale beveiliging

Hoewel we weer meer pendelen naar kantoor, heeft (gedeeltelijk) thuiswerken zijn plekje veroverd. Maar heb je de beveiliging van het bedrijfsnetwerk al eens tegen het licht gehouden sinds jouw medewerkers meer thuis aan de slag zijn? Zijn er aanpassingen doorgevoerd? Beschikken de medewerkers over een VPN en is multifactor authenticatie noodzakelijk? Is er een policy voor thuiswerkers?

Is het antwoord op één of meerdere van deze punten nee, dan loop je heel wat risico. Er zijn tal van veilige én efficiënte oplossingen beschikbaar, maar passen ze wel bij jouw bedrijf en hoe zie je door het bos de bomen?

Wij gidsen je door de mogelijkheden en staan je bij met raad en daad. Productief werken vanop afstand was nog nooit zo eenvoudig!

Hou cybercriminelen buiten

Jouw woning verlaten zonder af te sluiten? Onmogelijk! Ook cybercriminelen hou je maar beter buiten. Met een firewall zorg je voor een eerste verdedigingslijn. Bij Office-IT werken we samen met WatchGuard, een gereputeerde specialist in beveiligingssoftware en firewalls.

Continue monitoring en evaluatie van mogelijke bedreigingen zijn noodzakelijk nu cyberaanvallen steeds vaker voorkomen. Het maakt deel uit van efficiënt IT-beheer. Preventie alleen is niet voldoende en een krachtige firewall is onmisbaar. Die laat je best goed onderhouden. Voor alle veiligheid. Wees maar zeker: jouw deur is op nachtslot!

Rondslingerende paswoorden vormen een stevige bedreiging. Een wachtwoord in de verkeerde handen en jouw bedrijf loopt enorme schade op. Reken op MultiFactor Authentificatie om dit te voorkomen. Ook hier bieden we met Authoint van WatchGuard de perfect schaalbare oplossing voor.

Snel, performant en veilig werken?

Daarvoor is een betrouwbare IT-infrastructuur essentieel. Houd je liefst je data lokaal of vertrouw je op onze datacenters voor privatehosting? Overstappen naar de cloud kan ook.

Met ‘KMO in de Cloud’ bieden we een kant-en-klare oplossing op maat van jouw bedrijf. In samenwerking met ClearMedia houden we je IT-infrastructuur permanent beschikbaar in de cloud, via de beveiligde datacenters vanProximus.

Kostvriendelijk, voor een vaste prijs per gebruiker.

Zelf aan de slag?

Als klant weet je ondertussen dat we je bij Office-IT niet in de steek laten en aan jouw zijde staan. Zo hebben we heel wat GRATIS tips & tricks over hoe je jouw bedrijfsnetwerk beter kunt beveiligen, thuiswerkers sensibiliseert en hoe ze phishingmails kunnen herkennen. 

Wil ook jij veilig en efficiënt thuiswerken?

Neem dan contact op met ons salesteam. Ze helpen je graag verder met een oplossing op maat van jouw bedrijf!

Onze kwaliteitsvolle partners

Op zoek naar een IT-partner voor jouw KMO?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Eerlijk, we hebben geen andere systemen bekeken, want we vertrouwden op het advies van Office-IT. Toen zij met een beveiligingsoplossing op de proppen kwamen, gingen we dan ook snel mee in het verhaal.”

Dreesen Simon – Garden Trade International