Cloud & Hosting

Private cloud hosting

Voel je je goed bij de zekerheid van private cloud hosting? Perfect, want we hebben onze eigen, performante datacenters in Deurne en Olen.

Zo beschik je over een privaat virtueel netwerk, bij een vertrouwde partner en in de eigen regio  .

Vertrouw op onze Office-IT datacenters in Deurne en Olen voor de private hosting van jouw data.

Is je IT infrastructuur aan vernieuwing toe? Ben je op zoek naar een geavanceerde, flexibele én veilige cloud hosting oplossing op maat?

Voordelen van private hosting

Onze datacenters zijn voorzien van camerabewaking, noodstroomvoorzieningen, koelingen en zijn 24/7 up and running. Jouw cloud hosting is bij ons in betrouwbare handen. Wij garanderen dan ook een beschikbaarheid van 99,5%, wat voor de nodige gemoedsrust zorgt. Voor grotere projecten beschikken we steeds over de nodige uitwijkmogelijkheden en kunnen bijkomende servers in gebruik genomen worden.

Dagelijkse back-ups

Onze servers worden continu gemonitord en proactief onderhouden. Zo treden we op, voor er zich problemen kunnen stellen. Systeemupdates en het onderhoud worden ingepland en voorzien op de momenten waarop dit voor jou past. Dit kan ook perfect na de kantooruren. Er wordt ook dagelijks een back-up gemaakt, die op meerdere plaatsen wordt opgeslagen. Bij eventuele problemen is zo een snel herstel mogelijk.

Wens je ook lokaal een back-up bij jouw op kantoor? Regelen we!

High-end beveiliging van jouw private hosting

De beveiliging van jouw cloud hosting garanderen we door high-end firewall oplossingen en indien gewenst zetten we een permanente VPN-verbinding op. Zo kunnen jij en je medewerkers steeds over een beveiligde verbinding aan alle documenten en toepassingen.

Doet er zich toch een probleem voor? Onze professionele helpdeskmedewerkers helpen je in geen tijd weer op weg. 

Deze klanten gingen je al voor

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een Private hostingoplossing?

Laat ons weten wat er in jouw organisatie beter kan. Kleine of grote KMO? We bekijken graag met jou welke oplossingen het meest geschikt zijn en bieden standaardformules of maatwerk aan. Aan jou de keuze.

“Dit is dé cloudoplossing die we nodig hadden, zonder dat we zelf moesten investeren in eigen infrastructuur!.”

Bruwier Geert – Elec Lightin’ Art